Vem är vi?

En framtid med hållbart foder för en blå planet
Vet du något som är helt galet? Att nästan 30% av all mat som produceras slängs. Vårt mål är att arbeta med ny innovation som kan hjälpa vår livsmedelsproduktion att minska sin klimatpåverkan. Genom att ta det mesta livsmedelsavfall och ta till vara på näringen genom bearbetning av insekter så kan vi få fram protein och fettsyror tillbaka till värdekedjan, samt så behöver inte den delen omproduceras igen.
I vår verksamhet så har vi tre viktiga ben som vi står på
KOSTNADSEFFEKTIV PRODUKTION
Vi arbetar med att hitta nya möjligheter för att bygga en kostnadseffektiv insektsproduktion med rätt teknik.
HÅLLBAR PRODUKTION MED LÄGRE KLIMATPÅVERKAN
Alla våra beslut tar vi med frågan, är detta bra för planeten och vår miljö.
INNOVATIV TEKNIK
Vi arbetar med att förbättra och utveckla ny produktionsteknik för insekter och nya produkter som är bra för människor och djur.