Kraften av svarta soldatflugan

Hållbart foder
Behovet av ett hållbart foder ökar för varje dag. Ihop med möjligheterna av den svarta soldatflugan, och många andra insekter, kan vi öka tillgängligheeten av ett hållbart foder och omsorg för vår miljö.

Precis som i det vilda
Våra produkter är gjorda utav den svarta soldatflugans larver som är rika på näring ihop med ett högt protein, kalcium och fettsyror med antimikrobiella egenskaper. Larven är även något som många djur föredrar då det är den stor del av den naturliga dieten i det vilda.
Många djur i det vilda brukar naturligt leta efter insekter och gjort så historiskt. Kycklingen letar i gräset och fisken nappar efter det på kroken. Samt så kan mång av våra älskade djur som reptilier, gnagare, katter och hundar äta detta som en del av deras naturliga diet.

Hållbar produktion
Den svarta soldatflugans larver är en snabbväxande insekt i optimala förhållanden. Den kan omvanlda det mesta avfall till näringsrik protein och fettsyror. Det är en av de perfekta insekterna för foderproduktion av biprodukter i skandinavien med anledning av att den inte klarar sig i vårt naturliga klimat, och därmed är inte heller en invasiv art.
Larverna can hjälpa oss att minska på förlorat biologiskt avfall och ta tillbaka det till vår livsmedelsvärdekedja. Det kan vara mögligt, illaluktande eller ohälsosamt för människor och djur, men perfekt för den svarta soldatflugan för att omvandal det till en ny och säker produkt. Sedan precis som vi människor älskar larverna kaffe och öl.
Vi spårar alla biprodukter som vi använder och vi använder endast frukt, grönsaker, spannmål och spill från foder och livsmedelsindustrin. Alla våra produkter är testade för att säkra att vi tar fram en säker och högkvalitativt foder och gödsel i slutet av produktionslinan.